Tips

09 november 2023 14:03

Ik ben moe, ik heb geen zin, ik voel me niet lekker.. zomaar wat excuses die we allemaal wel eens gebruiken om niet "te hoeven" sporten. Heel menselijk, begrijp me niet verkeerd! Ik heb ook wel eens geen zin of ik moet de moed verzamelen :-)

We staan er niet altijd bij stil, maar het is een zegen dat wij met elkaar kunnen sporten en in beweging kunnen zijn. Dit is niet iedereen gegeven.

Daarom allereerst enorm veel dank dat jullie je met ons in gaan zetten tijdens de Boksmarathon op 16 december 2023. Dank dat jullie de moeite hebben genomen een pagina aan te maken via onze actiesite en dat jullie je actief inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen!

Ik dacht dat het misschien fijn is als jullie wat tips krijgen, ik heb de wijsheid zeker niet in pacht, maar we doen dit met elkaar en ieder idee is welkom!

Vorig jaar heb ik voor het eerst meegedaan aan de boksmarathon voor het goede doel en ik heb toen een aardig bedrag op weten te halen. Dit heb ik gedaan door in mijn omgeving bekend te maken dat ik dit zou gaan doen. Denk aan verjaardagen, borrels etc etc waar ik tijdens gesprekken wel aangaf dat ik me in ging zetten voor, toen, Spieren voor Spieren. Dit resulteerde in een hoop enthousiaste reacties en er waren best wat mensen die direct aangaven wel te willen doneren. 

Daarnaast is Social Media een top platform om bekend te maken dat jij je gaat inzetten voor een goed doel. Denk aan een leuke boksfoto met daarbij een korte tekst wat je gaat doen en waarom je meedoet. Je kunt de link bijvoegen in je post of je verhaal waarbij mensen direct op jouw pagina terechtkomen.

Ik heb er ook nog wel aan gedacht om bijvoorbeeld bij een bevriende winkeleigenaar/kroegbaas of iets dergelijks een spaarblik neer te zetten met hierop ook een foto en de tekst dat ik me in ging zetten voor het goede doel, maar uiteindelijk was er niet zoveel tijd, dus roeien met de riemen die je hebt! 

Nu hebben we gelukkig wat meer tijd en zijn er best wel heel veel mogelijkheden om geld in te zamelen.

Ik kan me hartstikke goed voorstellen dat het misschien wat onwennig voelt, dat is herkenbaar, maar het is echt hartverwarmend om te zien hoeveel mensen uit de omgeving bereid zijn om je te steunen. Uiteindelijk doen we het voor een goed doel en echt alle beetjes helpen!

Laten we er met elkaar een topevenement van maken en mocht je vragen hebben of mocht ik je ergens bij kunnen helpen, doe ik dat uiteraard graag!

Let's do this!!

Lieve groetjes, Loes